قبل از برگزاری دادگاه سوم و تصمیم نهایی میتوانم نسبت به تعویض دادرس پیمانکار اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۹ #61609050

من از پیمانکار ساختمان بخاطر ایرادات شکایت کردم در پایین صفحه دادرسی اینجانب ( کار بنده به شخص خاصی ارجاع نشده ) در حالی که پیمانکار از من بخاطر پرداخت نشدن دستمزد شکایت کرده ( کار اون به شخص خاصی ارجاع شده در دو جلسه دادگاهی که شرکت کردم بخاطر دفاع از خود متوجه ((طرفداری دادرس)) از طرف شاکی شدم
طی چن روز اخیر متوجه شباهت فامیلی و هم استانی بودن دارس با شاکی شدم سوالم این است؟
اگر میتوانم به کدام قسمت شورا باید مراجعه کنم؟
ممنون از راهنماییتان

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر صرف هم محلی بودن نمی توان ایراد دادرس را مطرح نمود مگر اینکه طبق قانون دادرس از اقوام وی محسوب و نسبت فامیلی داشته باشد

با سلام
نسبت فامیلی تا درجه سوم از موجبات رد دادرس می باشد لذا به موجب لایحه این موضوع را بدوا به شعبه رسیدگی کننده و در صورتی که موثر واقع نشد ، به سرپرست مجتمع قضایی مربوطه ابلاغ بفرمایید .

سلام
طبق توضیحات، شما میتوانید ایراد رد دادرس را در همان شعبه پیگیری کنید.

اگر نسبت فامیلی داشته باشند میتوانید طی لایحه درخواست تغییر دادرس پرونده را بدهید

می توانیدایراد رد دادرس کنید.اگراطمینان داریدکه نسبت دارند.یاقبول میکندکه قرارامتناع ازرسیدگی صادرمیکند.اگر ردکند درمرحله تجدیدنظراعتراض کنید.اگرادعای شماصحت داشت رای نقض خواهدشد

درود
در صورت قرابت نسبی یا سببی تا درجه سوم از هر طبقه بین دادرس با یکی از اصحاب دعوا امکان رد دادرس وجود دارد.

باسلام
درصورت هم استانی بودن نمیتوانیدرد دادرس بخواهید ولی اگر درصورت فامیل بودن به همون دادگاه میتوانید اعتراض نماید