ایا دادگاه به این شکایت کذب این اقا رسیدگی می کنه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۷ #61578560

شخصی از ۴۹ نفر به اتهام تهدید با اسلحه و تهدید چاقو و توهین به اشخاص و سرقت مستوجب و تخریب و اتلاف و غارت اموال توام با قهر و غلبه و ضرب و جرح عمدی شکایت کرده است در حالی که این اتهام کذب و دروغه و الان اومده از ۴۹نفر شکایت کرده به این دلایل
و تمامی اهالی روستا رو نوشته و‌گفته همه این ها منو زدند

حالا ما که به عنوان متهم فراخوانده است و بی گناه هستیم چکار باید بکنیم راهنمایی کنید ممنون و این همه اتهام به ما ۴۹ نفر نسبت داده است و هر کدام از این ۴۹نفر در ۱۵شهر متفاوت هستیم
حالا راه حل چیه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه برائت حاصل نمایید با عنوان افترا طرح شکایت نمایید.

باسلام
اگر برائت حاصل نماییدبه عنوان افترا قابل تعقیب میباشد .

با سلام و درود . اگر برائت بگیرید یا قرار منع تعقیب بگیرید با اثبات سوء نیت ایشون تحت عنوان افترا میتونید شکایت کنید

زمانیکه تمامی افراد در ۱۵ شهر مختلف زندگی میکنند چگونه در یک زمان مشخص در مکان شاکی بوده اند. براساس اینکه طی تاریخ اعلامی اتفاق کجا بوده اید از خود دفاع نمایید. ومدارکی در اینخصوص ارائه نمایید.

ابتدا باید از خودتان دفاع کنید ،اگر برائت حاصل نمودید تحت عنوان افترا از ایشان شکایت کنید

سلام دعوای ایشان باید مستند به ادله قوی و مثبته باشه در غیر اینصورت قرار منع تعقیب صادر میشود لذا ابتدا نسبت به ادله ابرازی ایشان تعرض کنید

پس از ختم رسیدگی و تبرئه احتمالی با اثبات سوءنیت شاکی میتوانید به اتهام افترا از نامبرده شکایت کنید.