میخوام علیهشون شکایت شهادت کذب بدم، به نظرتون با عکس و فیش پرداختی به حسابش موفق میشم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۶ #61571990

باسلام ، نامزدم علیه من شکایت ترک انفاق کرد و با دوتا شاهد کذب‌گو، محکومم کردن به ۶ماه‌زندان که بعد اعتراض به استان ۳میلیون جزای نقدی شد ، شاهدها شهادت دادن که ۶ماه بعد عقد من نامزدمو ول‌ کردم به امون خدا و تومنی خرجش‌ نکردم تو اون دادگاه هرچقدر‌گفتم کذبه گوش‌نکردن و رای دادن ، مدارکشم موجوده که من همچین کاری نکردم ، میخوام علیهشون شکایت شهادت کذب بدم ، به نظرتون با عکس و فیش پرداختی به حسابش موفق میشم؟ موفق بشم رای ترک انفاق چی میشه و برا اینا مجازات چی‌ میدن؟ ممنون‌ میشم‌ جواب بدین

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت

نتیجه خاصی در بر ندارد ...

سلام
مدارک خود را باید زمانی که پرونده جریان داشت ارائه می کردید

نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

سلام مشکلی پیش نخواهد امد

چنین شکایتی نتیجه خاصی در بر نخواهد داشت.

بادرودوسلام چنانچه رای قطعی صادرشود تقدیم و تنظیم شکایت فاقد نتیجه می باشد.