آیا اعسار ایشان قبول میشود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۸۲ #61567204

باسلام واحترام
ازشخصی طلبکارم و او را زندان نمودم ایشان در زمان صدور چکها نمایندگی مجاز فروش خودرو سبک و سنگین داشتند. ایا درخواست اعسار ایشان قبول میشود.(یا تاجر محسوب میشود) با
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی چک
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر تاجر نمی باشد اما اعسار وی پذیرفته می شود . کسی که تاجر است باید اعلام رشستگی کند اما اعسار ربطی به تاجر بودن یا نبودن ندارد

با سلام از تاجر دادخواست اعسار پذیرفته نیست .لیکن این سوال که ایشان تاجر است یا خیر نیاز به بررسی دقیق قرارداد نمایندگی ایشان دارد .اگر مشخص شود طبق تعاریف قانون تجارت عنوان تاجر بر ایشان صدق مینماید که ایشان باید دادخواست با خواسته صدور حکم براعلام توقف عملیات تجاری (ورشکستگی) ارائه نماید.حتما در جلسه رسیدگی حاضر و اقدام به دفاع نمایید این که اعسار ایشان پذیرفته خواهد شد یا خیر بستگی به نحوه دفاع شما دارد.ضمنا قبل شروع جلسه خود دادگاه اقدام به استعلامات مورد نیاز از مراجع ذیصلاح نموده است میتوانید از ریاست دادگاه نیز سوال فرمایید که آیا اموالی در استعلامات به نام ایشان ثبت گردیده یا خیر.به اظهارات شهود و تناقضات اظهارات حتما دقت فرماییدماده ۷ قانون نحوه اجرا محکومیت های مالی نقش کلیدی در موارد اینچنینی دارد .در نهایت پذیرش یا عدم پذیرش ادعای اعسار با ریاست دادگاه میباشد و اینکه جواب قطعی داشته باشد صحیح نیست بستگی به نوع دفاع حضرتعالی و تدارک دفاع شما و ادله ابرازی خواهان اعسار دارد. توصیه میگردد از طریق وکلای متخصص در این زمینه اقدام نمایید طبیعتا نحوه اقدام خواهان اعسار و اظهارات شهود توسط وکیل قابل پیش بینی بوده و نحوه اداره جلسه رسیدگی و ارایه دفاعیه توسط وکیل متخصص نقش تعیین کننده ای خواهد داشت.موفق باشید.

درود
از تاجر اعسار پذیرفته نمیشود.

اگر نمایشگاه فروش خودرو داشتند تاجر محسوب می شوند.

سلام اعسار او پذیرفته نمیشود

تاجر محسوب نمی شود و اعسارش قبول است

درود برشما
بستگی دارد که وضعیت الان او چه باشد. دادگاه در قبول یا رد اعسار وضعیت فعلی را در نظر می‌گیرد.