قیم شدن زن برای فرزند چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۷ #61565439

با سلام و روز بخیر . اگر زن بخواهد بعد از طلاق که شوهرش هم فوت شده قیم فرزند ش شود و مدارک فرزند پیش خانواده شوهرش است و به او ندهند چگونه باید اقدام کند تا بتواند قیم پسر ۱۵ ساله شود ؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت حیات جد پدری شما صلاحیت قیمومت نخواهید داشت مگر با مراجعه به دادسرای سرپرستی

باسلام
در صورتی که جد پدری زنده نباشد شما میتوانید از طریق دایره سرپرستی دادسرا اقدام کنید

با سلام
با وجود یکی از والدین فرزند وداشتن صلاحیت حضانت فرزند در هر سنی که باشد با پدر یا مادر است وکسی نمی تواند این حضانت را از او صلب کند
اما احتمالا پدر شوهرتون ویا عموش قیم پسرتون شده قیم را قاضی تعیین می کند که اموال کودک در دست اوباشد وبرکارها اوتصمیم گیری کند

امکانش نیست. قیمومت فرزند پسر با پدر و بعد جد پدری است و تا زنده بودن آنها نمیشود. مگر ب رضایت طرفین و توافق و مصلحت دید دادگاه