آیا برای دیه، ما باید از شرکت شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #61564651

با سلام
پدر بنده حدود ۲۰ روز پیش در خوابگاه محل کار در بافق استان یزد به دلیل نامعلوم (ایست قلبی در خواب) فوت کرده. از انجایی که فقط ۲۰ روز مشغول بوده در اون پروژه و معمولا بعد از یک ماه کاری بیمه را پرداخت میکنند.و سابقه بیمه ای یک سال گذشتش فقط ۱۵ روز بوده. آیا با این شرایط دیه به ما تعلق میگیرد.دیه از طرف شرکت بیمه است یا شرکت.ما باید از شرکت شکایت کنیم؟ با تمام این شرایط اگر علت فوت خودکشی باشد چه اتفاقی می افتد.؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در ابتدا باید به طرفیت شرکت ... با نمایندگی ... شکایت کنید و در صورت دارا بودن بیمه عمر در آن زمان قابلیت دریافت دیه را خواهید داشت