قانون سرقفلی درصورت انتقال سند ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۹ #61545

پدرم ازسال72مغازه ای را ب اجاره داده اند و خودشون درسال 86فوت کرده اند بداز فوت پدرم عمویم سند مغازه را ب اسم خودشون زدند اما یند کاملا اماده نشده و باید8میلیون ب شهرداری پرداخت شود زیرا ملک متعلق ب شهرداری بوده و از شهرداری خریداری شده. الان ایا مستاجر میتواند سرقفلی کنه ملک رو یا ن؟؟ اگر میتونه ما باید چیکار برای جلوگیری از سرقفلی بکنیم؟
ایا تغیر سند یب اسم من عمویم باعث لغو قانون سرقفلی میشود؟؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا با توجه به اینکه قرارداد اجاره قبل از سال 76 بوده است سرقفلی به آن تعلق نمیگیرد و حق کسب و پیشه تعیین خواهد شد ثانیا عموی شما به هیچ عنوان نمیتواند سند مالکیت مغازه را به نام خود منتقل کند.