فروشنده وکالت جهت تعویض پلاک نمیده راه دیگه ای دارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۹ #61537393

با سلام بنده یک خودرو سند جانبازی خریدم بدلیل اینکه این ماشینها تا ۵ سال حق انتقال سند ندارند با وکالتنامه خریدم منتها الان که ۵ سالش تمام شده و میخوام تعویض پلاک انجام بدم میگن این وکالتنامه کلی هست و راجع به تعویض پلاک چیزی در ان قید نشده. فروشنده حاضر نیست یک وکالت دیگه به من بده ایا من الان هیچ جوری میتونم تعویض پلاک انجام بدم؟ یا میتونم از طریق قانون ایشان را ملزم به اینکار بکنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت ایشان مطرح کنید

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

باسلام، ابتدا میبتیست وکالتنامه و قولنامه باید رویت شود تا بتوان پاسخ دقیق داد ولی با توجه به ادعای جنابعالی می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح کنید

با مبایعه نامه و اسناد ایادی سابق دادخواست الزام به تنظیم سند مالکیت خودرو + تعویض پلاک به مالکیت خود بدهید

به استناد مبایعه نامه و اثبات ایادی قبلی میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تغییر پلاک را بدهید .

شما از طریق قانون می توانید به این امر اقدام نمایید