به زوجه ای که در زمان حق حبس تقاضای طلاق میکند و ثابت میشود حتی با گرفتن تمام مهریه تمکین نمی کند نفقه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #61535652

سلام خسته نباشید به زوجه ای که در زمان حق حبس تقاضای طلاق میکند و ثابت میشود حتی با گرفتن تمام مهریه تمکین نمی کند نفقه تعلق میگیرد؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
خیر در صورتیکه مهریه بطور کامل پرداخت گردیده لذا ایشان حاضر به تمکین نمیباشند میتوانید دادخواستی مبنی بر الزام به تمکین ارائه نمایید.

با سلام
تا زمانیکه مهریه به صورت کامل به زوجه پرداخت نشود ایشان حق حبس داردو چنین حقی مانع از تعلق نفقه به ایشان نمی شود.

در صورت عدم تمکین زوجه ناشز شناخته شد نفقه تعلق نمی گیرد لذا در صورت پرداخت مهریه حق حبس ساقط شد دادخواست تمکین عام و خاص مطرح نماید

باسلام نظربه اینکه حق حبس طبق قانون صورت میگیره وازاسمش مشخص است استفاده ازاین حق باعدم تمکین خاص محقق میشه پس نفقه به زوجه تعلق میگیره...

با سلام
تقاضای طلاق زوجه ارتباطی با حق حبس ایشان و یا تمکین ندارد شما می تواند پس از استهلاک مهریه داوخواست تمکین بدهید

سلام
بله حق حبس مانع حق نفقه نخواهد شد.

با سلام ، چنانچه شرایط حق حبس را داشته باشند به ایشان نفقه تعلق میگیرد و صرف دادخواست طلاق سبب زوال این حق نخواهد گردید .