مزاحمت دامداری رو چطور از طریق قانونی پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵۳ #61533371

سلام و خسته نباشید ببخشید ما یه همسایه دیوار به دیوار داریم که دامداری زده و متاسفانه بوی نامطبوع و صدای حیوانات و سگ هاش خیلی اذیتمون کرده برای حل این مشکل چکار باید کرد
باتشکر🌹

مشاوره حقوقی مزاحمت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، احداث دامداری در اماکن مسکونی ممنوع است و چنانچه موجب مزاحمت و اذیت شماست، می‌توانید طی دادخواستی مبنی بر ایجاد مزاحمت علیه ایشان شکایت کنید.

برای پاسخ به این سوال باید محل دامداری و کاربری اون منطقه و سایر شرایط منطقه مشخص شود

اگر موجب سلب آسایش و مشکلات دیگر برای شما شده است علیه ایشان طرح دعوی کنید ب جرم مزاحمت

به لحاظ ایجاد مزاحمت میتوانید طرح دعوا نمائید

با سلام اول پیگیری کنید دامداری مجوز فعالیت دارد یا خیر؟ دوم و نوع کاربری ملک تناسب با ملک دامداری دارد یا خیر؟ سوم برای مزاحمت سگ بستگی به نوع آن و مکان نگهداری است یعنی سگ نگهبان دامداری با سگ تزیینی معمولا مقام رسیدگی کننده فرق قائل می شود و نوع تزیینی در شهر بویژه محیط آپارتمانی با صورتجلسه ضابطین عام و مدیر ساختمانی می شود پیگیری کرد./م

در صورتی که موجب آزار و مزاحمت شما را فراهم نموده است به عنوان جرم مزاحمت علیه ایشان شکایت کنید

سلام. اگر در محل مسکونی این دامداری را احداث کرده. می توانید از شورای حل اختلاف پیگیر موضوع شوید.
در ضمن شما می توانید از طریق بهداشت نیز اقدام کنید.. به خاطر شرایط کرونا هم شدید و سریع اقدام می شود