با قرار گرفتن خانه در مسیر جاده شانزده متری طرح هادی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۲ #61509364

سلام من یه خانه نیمه کاره خارج از طرح هادی روستا ، وچسپیده به طرح هادی چند سال پیش خریدم وتکمیل کردم الان که می خواهن طرح هادی رو اجرا کنن مقداری از خانه من در جلوی خیابان شانزده متری قرار گرفته است به نظرتان حکم قانون چی میشه و من برای دفاع از خود چکار میتونم بکنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
هر میزان باشد به قیمت روز معادل سازی میشود/

معادل آن به قیمن روز پرداخت خواهد شد

سلام
مبلغی معادل ان به شما پرداخت میشود و همچنین ممکن است زمین بعنوان معوض ان به شما داده شود

با درود
بایستی قیمت روز یا معوضی به شما داده شود

در این موارد باید قیمت میزان تصرف شده به دلیل طرح هادی به شما مطابق قیمت روز پرداخت شود.

با سلام
قیمت روز قابل مطالبه است.

باسلام
اگر بنیاد مسکن قیمت روز را پرداخت نکند بایستی دادخواستی در دیوان عدالت اداری براحراز تخلف مطرح وسپس بران مبنا دادخواست مطالبه خسارات در دادگاه عمومی محل مطرح کنید تا قیمت زمین را دریافت کنید