اعاده حیثیت از تهمت و افترا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۳ #61486343

سلام خسته نباشید بنده متوجه شده بودم که همکلاسی بنده که دختر است با پسران مختلفی ارتباط دوستی دارد چه با پسران ترم بالایی یا پسران ترم پایینی البته من ان پسر ها رو و اسمشون رو شناسایی کرده بودم ومدتی بود که میدیدم پدر این خانم بعد پیاده کردن ایشان در دانشگاه به منزل باز نمیگردد و در ماشین منتظر مینشیند بنده نیزاز روی دلسوزی روزی به ماشینشان رفتم و علاوه بر دلداری پدر، اسامی افرادی که این خانم با ان افراد ارتباط داشت را به ایشان دادم البته قبلا نیز از طریق تلگرام به این خانم پیام های متعددی داده بودم و خواهش کرده بودم که رابطه اش را با این افراد قطع کند ولی این خانم صحبت من با پدرش را فهمیده بود و به پدرش گفته بود که ایجاد مزاحمت میکنم و اسکرین شات پیام های تلگرام را به پدرش نشان داده بود پدر خانم نیز به حراست دانشگاه تماس گرفته بود و گفته بود من ایجاد مزاحمت میکنم و من نیز به حراست رفتم و در تعهدی ماجرای ارتباط این خانم با پسران دانشگاه و صحبتم با پدر این خانم را نوشتم و امضا کردم و اقراری به مزاحمت نکردم بعد این ماجرا این خانم به دروغ به حراست رفته بود و گفته بود با خانه ایشان تماس گرفته و خود را حراست معرفی کرده ام که حراست نیز ایشان را به کمیته انظباطی راهنمایی کرده بود و مرا کمیته خواست و مساله با تعهد تمام شد و پرونده مختومه شد و رایی صادر نشد بنده در دانشگاه به دختری تعلق خاطر داشتم که دوست همین خانم بود و از دوست نزدیک این خانم که تعلق خاطر داشتم خواستم تا در مورد این مساله تعلق خاطر بنده با ایشان صحبت کند ایشان نیز صحبت کرده بود و فرد مورد علاقه بنده ظاهرا ماجرای بین من و ان خانم که با پسران مختلف رابطه داشت رو فهمیده بود و بنده رو طرد میکرد البته بنده پیگیر بودم و از طریق تلگرام ،به همان کسی که گفتم تا برود با ان خانم که تعلق خاطر داشتم صحبت کند پیام دادم و گفتم به ایشان این پیام را که به شما میفرستم عینا به فرد مورد علاقه ام از طریق تلگرام بفرستید یادم هست در متن پیامی که قرار بود به فرد مورد علاقه ام بفرستد گفتم که بنده هیچ تعلق خاطری به فردی که رفتم با پدرش صحبت کردم نداشتم و علاقه من از اول به شما بود اما متاسفانه ایشان نیز با پیگیری من بدتر میشد و وقتی به ان خانمی که واسطه بین من و فرد موردعلاقه ام بود پیام تلگرام میدادم و میگفتم این متن را که حاکی علاقه من به ایشان بود به ان خانم مورد علاقه ام بفرست ،ان خانم مورد علاقه ام به حراست رفته بود و ادعا کرده بود ایجاد مزاحمت میکنم و پدر این خانم نیز در ساختمان مرکزی دانشگاه مرا فحاشی کرد و با من برخورد فیزیکی داشت و تهدید و فخاشی کرده بود بعد مدتی پدر بزرگ و مادربزرگ این خانم نیز به حراست رفته و ادعای دروغی مبنی بر ایجاد مزاحمت مطرح کرده بود زیرا این خانم و خانمی که با پدرش صحبت کرده بودم ظاهرا دست به یکی شده بودند تا ابروی مراببرند . ولی چون من میترسیدم که شاهد سازی کنند یا اسکرین پیام ها درد سر شود ان موقع شکایتی مطرح نکردم الان تصمیم گرفتم اعاده حیثیت کنم از این دونفر که به حراست رفتند و ادعای کذب مطرح کردند اما میترسم اسکرین پیام ها برایم دردسر شود البته این ماجرا برای دو سال پیش یا بیشتر هست و نمیدانم اصالت اسکرین ها را فتا میتواند تایید کند یا خیر زیرا بنده هیچگاه مزاحمتی به کسی نداشتم و خانمی که با پدرش صحبت کرده بودم از روی خصومت به حراست میرفت و خانم مورد علاقه بنده نیز با بنده خصومت پیدا کرده بود البته تا حالا هیچگاه به فرد مورد علاقه ام از طریق تلگرام پیام ندادم و ان خانم مذکور در متن بالا را واسطه قرار داده بودم تا پیام من را به فرد مورد علاقه ام بدهد و اکانت تلگرامم را نیز حدود ۲ سال یا بیشتر است که پاک کرده و اکانت جدیدی ساختم و موضوع بعدی که میترسم این است که همان خانم واسطه بین من و فرد مورد علاقه ام در دادگاه شهادت دهد ایجاد مزاحمت کردم یا دوست های پسر این دو خانم بیایند و شهادت کذب ذهند ، به نظر شما وکلای گرامی راه حل این موضوع چیست؟ و چگونه میتوانم از شکایت نتیجه بگیرم؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قابل پیگیری نیست و مشمول مرور زمان شده

موضوع اساسا مشمول مرور زمان شده است
در صورت طرح شکایت نیاز ب ارائه ادله و شواهد قانونی جهت اثبات افترا خواهید داشت ک بنظر امکان حصول نتیجه ضعیف هست
جهت دریافت راهکار کلی از متخصصین مشاوره تخصصی بگیرید

با سلام مشمول مرور زمان میباشد قابل پیگیری نیست.
مشاوره:(شما از طریق خانواده دختر مورد علاقتون اقدام کنید و خواستگاری کنیدنه با پیام تلگرام توسط فرد دیگرتا این مشکلات پیش نیاید)

باسلام و درود مشمول مرور زمان شده و قابل پیگیری نمی باشد.

بررسی کنید مشمول مرور زمان نشده باشد .

با احترام به مقدار همین زمان تایپ باید پاسخ را تایپ نمود و بعلت ضیق وقت بهتر است از همکاران در بنیاد مشاوره تلفنی نمایید

با سلام، دوست عزیز اولا شما هیچگاه حق دخالت در زندگی خصوصی دیگران نداشته، ندارید و نخواهید داشت، ثانیا این مساله مشمول مرور زمان شده و در فرض شکایت نیز راه به جایی نخواهد برد.