چطور میشه تعهد را باطل کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۰ #61483493

سلام وقتتون بخیر
ببخشید ملکی از جانب پدرم به بنده صلح شده ودر ضمن عقد صلح بنده متعهد شدم قسمتی ازملک را به چند نفر واگذار کنم الان با توافق ورضایت با پدرم قرارداد صلح وشرط ضمن ان را را اقاله کرده ام وملک را مجددا خریده ام الان بنظر شما ایا تعهد به واگذار به دیگران نیز باطل شده ویا نه اگر باطل نشده چطور میشه تعهد را باطل کرد؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب می بایست قرارداد شما به رویت متخصصین محترم برسد

سلام وقت بخیر
بنظر نمیرسد که تعهدی در خصوص انتقال جزئی از ملک را داشته باشید.

سلام
به نظر میرسد با توجه به اقاله عقد صلح سابق تعهدات ضمن ان نیز از بین رفته باشند و لذا تعهدی برای انتقال بخشی از ملک ندارید

جهت راهنمایی بهتر است، می بایست قرارداد شما بررسی شود

با سلام
بله
با اقاله عقد، تعهدات ضمن عقد نیز منتفی می شوند.

با سلام،بله با اقاله صلح تعهدات آن نیز از بین‌می رود و عقد جدیدی تنظیم گردید.

درود
بله تعهد قبلی ازبین رفته ،ولی بهتره متن دو قرارداد رو یک متخصص بررسی کند