پدرم ادعا میکند مالک است و فقط یه وکالت داده به مادرم، مالک چه کسی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۵ #61482850

ملکی بدون سند خریداری شده که ثمن معامله از مادرم به فروشنده پرداخت شده قول نامه به اسم پدرم شده و در محضر مستقیما از فروشنده به نام مادرم وکالت تفویض زده شده و حق تو کیل به غیر هم داده و اقرا کرده این منزل را به غیر واگذار نکرده ودر همان روز محضر به املاک رفته و پشت قول نامه دقیقا همین جمله نوشته شده در طراظی کامل طرفین اقرار میگرد خریدار اقای ... (پدرم) بابت تعویض وکالت به شماره فلان در تاریخ فلان از اسم فروشنده به اسم این خانم (مادرم ) ادعایی ندارد و نخواهد داشت امضا و اثر انگشت پدرم فروشنده و شاهد حالا پدرم ادعا میکند مالک است و فقط یه وکالت داده به مادرم و مادرم هم اثبات به سند زده الان مالک چه کسی است

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مالک پدرتان میباشد.

با سلام .مالک پدرتان است.

با سلام مالک پدر شما است.

بسمه تعالی . فرض سوال مذکور : در درجه اول از نطر قانون مالک کسی ست که سند رسمی بنام او باشد . و اما پاسخ شما : با توجه به اینکه قولنامه از نطر دادگاه دارای اعتبار لازم برای انتقال را ندارد مگر با انتقال سند رسمی . و قولنامه صرف انتقال نیست مگر در محل ها یا شهرهایی که سابقه ثبت ندارد. و نهایت اینکه فرض رو بر صحت انتقال بدانیم حق با پدر شماست . زیرا صرف وکالت مطلق مالکیت نیست و فقط اجازه ایی داده شده به وکیل که بنام شخص خود یا ثالثی انتقال دهد اما در تمام وکالت ها ، موکل خودش نیز حق انتقال دارد و انتقال موکل اعلم بر انتقال وکیل است مگر این حق رو از خودش ساقط کرده باشد و در تعارص قولنامه ثانوی بین وکیل و موکل انتقال وکیل استوار میگردد و اما اگر بخواهید قولنامه و وکالتنامه موثر گردد باید حتما ملک مدکور رو مادر تصرف کند.

همانطور که بارها گفته شده : وکالت دلیل بر مالکیت نیست . در مورد این سوال نیز باید گفت که مالک پدر شما می باشد .