با مدارکی که دارم میتوانم محکومش کنم و ایا در صورت عدم پرداخت زندانی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۳ #61482674

با سلام و تشکر از سایت خوبتون
من در سال ۹۶ با فردی شراکت کردم اما متاسفانه مطالباتم را پرداخت نکرد
تنها مدارکی که دارم کاغذ قرارداد هست و سفته ضمانت قرارداد
حالا سوال داشتم
دوم اینکه در اخرین تفاهم نامه ذکر شد اگه تا فلان تاریخ پرداخت نکند روزی یک در صد از کل بدهی را باید بابت خسارت پرداخت نماید ایا میتوان این خشارت را مضاف بر کل طلب از ایشان گرفت؟
سوم اینکه قرارداد فقط به امضا و انگشت اینجانب و طرفم رسید شاهد حضور داشت اما فراموش کردیم امضا بگیریم ایا مشکلی در روند رسیدگی ایجاد نمیکند؟
ممنون از وقتی که میذارید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله با این قرارداد میتوانید برای مطالبه حق و حقوق خود اقدام نمایید
در صورتی که شخص تمکن مالی نداشته باشد میتواند دادخواست اعسار و بصورت اقساطی دین شما را بپردازد
مهم نیست که امضای شهود پای قرارداد نیست همینکه در صورت نیاز در دادگاه حاضر به شهادت کنند کافیست

با سلام
طبق توافقی که انجام دادید ایشان ملزم به پرداخت وجه به شما می باشد و میتوانید از ایشان از طریق دادگاه مطالبه نمایید و در نهایت اگر حکم دادگاه را اجرا نکرد امکان جلب وجود دارد هم چنین امکان مطالبه وجه التزام (خسارت قراردادی)امکان دارد
قرار داد توافق شده و تنظیم شده بدون امضای شاهد قابلیت اجرایی دارد