آیا می توان زمین های مجاور که مالکی ندارد را تصاحب کرد و گسترش داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۴ #61481170

با سلام
آیا یک شخص می تواند زمین کشاورزی خود را از طریق زمین های غیر کشاورزی مجاور که مالکی ندارد گسترش دهد؟ این شخص در منطقه ای که زمین های کشاورزی سند ندارند و فقط با قراردادهای دستی از زمان قدیم خریداری و فروخته میشود، توسط ماشین آلات سعی در هموار کردن زمین و اضافه کردن زمین خود دارد. اگر غیرقانونی می باشد از کدام مرجع می توان پیگیری کرد؟تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوان زمین ها را تصاحب نمود و اینکار جرم است در صورت عدم وجود مالک شخصی مالکیت زمین ها برای دولت است .

سلام خیر
امروزه زمین بدون مالک وجود ندارد و قوانین مربوط به احیا عملا منسوخ شده اما اگر طرحی داشته باشید میتوانید با ارائه طرح و اقدامات مقتضی از ارگانهای مربوطه زمین بگیرید که بعد از حصول شرایط مالکیت ان نیز به شما منتقل میشود

سلام
امکان چنین کاری ندارد و هر گونه دخل و تصرف در این موارد جرم است

با سلام - خیر نمیتوان چنین کاری کرد وزمینی که مالک نداشته باشد وجود ندارد البته شاید مالک شخصی نداشته باشد ولی قطعا دارای مالک دولتی هست که در این صورت منابع طبیعی مالک آن زمین میباشد.

با سلام هیچ زمینی بدون مالک در کشور وجود ندارد اگر ملک مالک شخصی نداشته باشد مالکیت زمین های کشاورزی یاد شده مربوط به دولت و منابع طبیعی است.

با سلام خیر زمین های بلا مالک و مجهوا المالک و...در حال حاضر متعلق به دولت است و حیازت و احیاءانها بسیار محدود شده است