امکان شکایت کیفری است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۲۴ #61470911

آیا مستاجر انباری که چند ماهی به انبار خود سر نزده باشد و بعد از ۳ ماه باید ببیند وسایلش نیست و شخصی آنجا را تصرف کرده و مالک شهرستان نیز بی اطلاع باشد نمی تواند شکایت کند کیفری کند؟این در حالی است که دربها قفل کتابی و نیاز به شکستن و جوشکاری و.. داشته.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ابتدا تامین دلیل نموده وسپس شکایت تصرف عدوانی مطرح نمایید.

سلام
مستاجر نیز می تواند شکایت تصرف عدوانی نماید

سلام وقت بخیر
بدوا تامکین دلیل نموده و سپس در خصوص تصرف عدوانی اقدام به طرح دعوا نمایید.

با سلام و احترام، با توجه به گفته های شما، تامین دلیل نمایید ،ازایشان شکایت کیفری برای تصرف عدوانی نمایید

سلام وقت بخیر

در صورتی که تصرف ایشان محرز باشد میتوانید تحت عنوان رفع تصرف عدوانی طرح شکایت نمایید.

باسلام
باتوجه به توضیحات شما وادله موجود،ازایشان شکایت کیفری برای تصرف عدوانی نمایید

بله امکان طرح شکایت کیفری هست