میشود با رضایت خریدار ملک رو بدون پایان کار انتقال داد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۱۷ #61462903

سلام ملکی رو میخوایم انتقال بدیم و پایان کار ندارد و سال ساخت ملک سال ۵۲ هست و چون خلافی داره نمیشه جدید گرفت

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام قرارداد عادی نوشته شود ولی کاملا قید شود که چنین شرایطی را داراست وگرنه دردسر میشود .

بله در صورتی که خریدار رضایت داشته باشد منع قانونی در انتقال نخواهد بود

باقرار دادوذکرموارد خلافی امکان پذیر است

بله قابلیت انتقال دارد

مانعی ندارد اگر طرف مقابل موافق باشد

درود بر شما

با توافق طرفین با سند عادی و وکالت قابل انتقال است و باید عدم امکان انتقال رسمی و اخذ پایان کار و خلافی را در قرارداد قید نمایید .

سلام صحیح است و هیچ ایرادی متصور نمی باشد. فلذا موارد دارای ابهام در مبایعه نامه ذکر گردد