بین صدور حکم و اجرای حکم چند روز طول میکشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۴ #61461852

بنده یه گرم تریاک ازم گرفتن و رفتم دادگاه رای صادر شد به ۷۵۰ تومن و ۷۴ ضربه شلاق ‌و نوشته ۲۰ روز میتونی اعتراض کنی الان مبخام ببینم تا چند روز دیگه احرای حکم میاد چون در شهری مسافرم و مبخام ببینم اگر بیشتر از دوسه روز هست برم شهر خودم و برگردم ‌ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگرظرف ۲۰روز از ابلاغ اعتراض نکنید رای قطعی و به اجرای احکام فرستاده می شود لکن امکان تخفبف مجازات وجود دارد

شما ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ باید به رای صادره اعتراض کنید درغیر این صورت قطعی خواهد شد و پس از آن برای اجرا به اجرای احکام شعبه ارسال خواهد شد

پس از گذشت ۲۰ روز از ابلاغ رای قطعی میشود و به اجرای احکام ارسال میشود

در صورت تسلیم به رای و عدم تجدیدنظر خواهی، یک چهارم مجازات شما کسر خواهد شد .اگر معترض نشوید بعد از بیست روز حکم قطعی و قابل اجرا خواهد بود. برای اجرا نیز معمولا اطلاع میدهند که ظرف مدت ده روز به اجرای احکام مراجعه کنید

با سلام
چنانچه به رای صادره ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ به شما اعتراض ننمایید ، رای قطعی می شود و به اجرای احکام ارجاع می شود و معمولا اجرای احکام فرصتی ده روزه را برای معرفی خود به آن واحد به شما می دهد .

درود
اگر اعتراض نکنید بعد از گذشت ۲۰ روز قطعی می شود و به اجرا احکام فرستاده می شود.

با سلام
در صورت تسلیم به رای یک چهارم مجازات شما کسر خواهد شد و اگر معترض نشوید حکم قطعی و قابل اجرا خواهد بود برای اجرا نیز برای شما ابلاغ صادر خواهد شد