میتونه به صورت قانونی از کار کردن من جلوگیری کنه و اگه اینکار کرد؛ راهکاری وجود داره تا کار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۴ #61434495

من پزشک هستم و همسرم نمیخواد من کار کنم با توجه به اینکه حق کار رو هم ندارم همسرم میتونه به صورت قانونی از کار کردن من جلوگیری کنه و اگه اینکار کرد برای من راهکاری وجود داره تا کار کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله مطابق قانو ن می توانددرصورت منافی بامصلحت خانواده باشد

مطابق قانو ن می توانددرصورت منافی بامصلحت خانواده باشدبله

اگر شغل شما مخالف مصالح خانواده باشد با حکم قاضی ممکن است ممنوع شوید

با سلام
کار شما مخالف مصلحت خانواده باشد و عدم رضایت همسر ، برحسب نظر قاضی این مسئله وجود داشته باشد امکان منع اشتغال وجود دارد.
موفق و پیروز باشید .

سلام وقت بخیر
ممنوعیتی در خصوص اشتغال شما وجود ندارد صرفا در صورتی که همسر شما بتواند اثبات نماید که شغل شما خلاف مصالح زندگی زناشویی می باشد می‌تواند از این امر جلوگیری نماید لیکن با توجه به اینکه شغل شما شغل مناسبی می‌باشد این امکان برای همسرتان وجود ندارد

درود
ماده ۱۱۱۷ - شوهر می تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.

سلام، در خصوص شغل شما خیر چرا که تنها ایشان شغلی که منافاتی با مصالح خانوادگی داشته باشد می توانند منع کنند