چگونه می توانم از یک نمایندگی خودرو شکایت کلاهبرداری مطرح کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۵ #61434451

من از یک شرکتی در تاریخ ۱۳۹۷/۰۳/۳۰دو عدد خودروی ۲۰۶خریداری کردم که قرار بود سه روزه به ما تحویل بده اما به بهانه هایی تا حالا تحویل نداده الان هم از نمایندگی که ادعا کرده خریده استعلام گرفتم میگه هیچ پولی واریز نشده و مدیر عامل شرکتی که ازش ماشین خریدیم دو برگه پیش فاکتور به من داده که از طرف نمایندگی امضا کرده ،به نمایندگی که میگم امضا شده میگه اون ازطرف خودش به جای من زده به شرکت هم که مراجعه می کنم شرکت جمع کرده از اونجا رفته حالا درخواستی که از شما دارم اینه که چه جوری میتونم شکایتم رو مطرح کنم ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید الزام به ایفاء تعهد شرکتی که با ایشان قرارداد تنظیم کرده اید را از طریق قانونی درخواست نمایید در صورت عدم ایفاء تعهد می توانید نسبت به مطالبه وجه و ضرر و زیان اقدام نموده و یا چنانچه مانور متقلبانه ای صورت گرفته باشد می توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

دوست عزیز بنظرم از شخص مورد نظر که این کارو کرده شکایت کنین زودتر بنتیجه میرسین