ادعا میکند پول را در قمار باخته و نمیتواند آن را برگرداند, چه طور اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۹ #61432867

با سلام
بنده سال گذشته مبلغ ۱۳۲ میلیون تومان به برادرم پرداخت کردم تا مشترکا زمین بخریم و از روی اعتمادی که به او داشتم هیچ سند و مدرکی از او نخواستم و صرفا به دیدن زمین اکتفا کردم. اما بعد از چندماه متوجه شدم به من دروغ گفته و زمینی در کار نیست.
میخواستم از او شکایت کنم و حقم را پس بگیرم. اما به جز چند شماره تراکنش، اسکرین شات چت ها و شهادت اطرافیان هیچ مدرکی ندارم. او هم منکر کلاه برداری نیست اما ادعا میکند پول را در قمار باخته و نمیتواند آن را برگرداند.
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قبض واریزی در آن تاریخ را دارید و می توانید پرینت واریزی وجه به حساب برادرتان را ارائه دهید وبا شهود ومدارک قادر اقامه دعوی می باشید موفق باشید

همان مدارکی که دارید کفایت میکند . دادخواست مطالبه وجه تقدبم بفرمایید

درود
با استفاده از اطلاعات تراکنش و اسکرین شات ها و شهادت شهود از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

با درود بهتر است دادخواست مطالبه وجه یا طلب دهید و مستندات و اسکرین شات ها را بعنوان دلیل ارائه نمائید، شهودی نیز می‌باشد به‌ محکمه معرفی‌ نمایید.

با استناد به شهادت شهود و فیشهای واریزی اقدام به مطالبه وجه کنید

اگه تو چتهایی که داشتین میتونین این موضوع رو ثابت کنین با شهادت شهود میتونین به نتیجه برسید

سلام
مستندات کافی از جمله اقرار برادرتون رو در اختیار دارید و میتونید داخواست مطالبه وحه وخسارتش رو به دادگاه تقدیم کنید