چطور باید اینکار را بکنم تا بعد ها برای من مشکلی پیش نیاید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #61430101

با سلام و احترام.
من حدود ۳ سالی است که مشغول به کارم.حدود دو سال پیش در کار متوجه ایرادات و اشکالاتی شدم و بعد از اینکه بارها موضوع را با مافوقم مطرح کردم بالاخره موافقت کرد که مشکلات بررسی و رفع شود. اما صرفا با ماله کشی روی آنها. البته هنوز اقدامی نشده است.
من به لحاظ اعتقادی و ... روش حل مسئله آنها را درست نمی دانم. نمیخواهم بیشتر از این در آن واحد کاری باشم.
اما نمیدونم چطور باید اینکار را بکنم تا بعد ها برای من مشکلی پیش نیاید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با اعلام به کارفرما به صورت کتبی و مهلت به وی تا جایگزین نمودن فردی به جای شما حداکثر تا یک ماه میتوانید ترک کار کنید این موضوع را نیز به اداره کار اعلام فرمایید تا بتوانید از بیمه بی کاری استفاده کنید

سلام
هنگامی که قصد دارید کارتان را به هر دلیلی ترک کنید، نباید تمام پل‌های پشت سرتان را خراب کنید
باید حرفه ای بودن را در اعلام اینکه قصد دارید کارتان را ترک کنید، رعایت نمایید
. ابتدا به مدیر یا ارشد مستقیم خود اطلاع دهید و پس از آن موضوع را به همکاران و بعد به باقی کارکنان بگویید. نباید این کار را در آخرین لحظه انجام دهید.
به کارفرمای خود زمان کافی بدهید تا جانشینی برای شما پیدا کند. معمولا باید دو تا چهار هفته قبل از زمانی که قصد دارید به کارتان خاتمه دهید باید موضوع را اعلام کنید
یک نامه رسمی برای استعفای خود بنویسید. احتیاجی به توضیحات بلند بالا هم ندارید، می‌توانید به سادگی اظهار کنید که از شغل خود استعفا می‌دهید