مهریه زن متوفی توسط فرزندان زوجه قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۲۸۷ #61424

باسلام . مادرم در سال ۸۵ فوت کردند و پدرم ازدواج مجدد داشتند که از همسر دومشون ۲ فرزند دارند پدرم ۴۰۰ سکه مهر ایشون کردند و همچنین در یک برگه ای که در دفتر خانه به امضای پدرم و شاهدین رسید یک چهارم خانه ای که در اون ساکن هستیم رو به اسم همسر دوم و یک دوم این خونه رو به اسم ما یعنی سه فرزند خود که از همسر اولشون هستیم رو کردند. این سند در دست زن پدرم هست وهیچ رو نوشتی از اون در دست ما نیست من میخواستم بدونم که ایا خدای ناکرده بعد از فوت پدر
۱_ همسر دومشون میتونند همه این ۴۰۰ سکه رو از اموال پدرم بردارند
۲_ ما میتونیم درخواست مهریه مادرمون رو از اموال پدرمون داشته باشیم البته اینو اضافه کنم که مهریه مادرمون مشخص نیست یعنی تو برگه ای نوشته شده بوده که گم شده
۳_ همسر دومشون در دریافت مهریه تو اولویت هستند یا ماکه ورثه مادرمون هستیم و درخواست مهریه مادرمون رو داریم
۴_ اینکه مهریه مادرمون مشخص نیست ، مهریه ایشون چطور محاسبه میشه
۵_ اگه همسر دوم پدر اون سندی که هیچ رونوشتی از اون در دست ما نیست پنهان کنه ما چطور میتونیم از حقمون دفاع کنیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل. مطالبه میباشد جهت تعیین میزان مهریه کارشناس تعیین می‌شود

بله ایشان میتوانند برای مطالبه مهریه خود بعد از فوت پدر هر میزان از مهریه پرداخت نشده باشد از ملک مطالبه کنند لذا شما میتوانید در حال حاضر مهریه مادرتان را از پدرتان مطالبه نمائید.