دستور قضایی مبنی بر با توجه به وصول پرونده استنادی جهت اقدام به حضور ارسال می گردد یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲,۰۴۳ #61414904

مشکل ما در مورد ادعای مالکیت یه نفر بعد از ۳۵ سال است . که کار به دادگاه تجدید نظر رسیده و مدارک مهمی که قاصی رو قانع کنه که حق با ماست در دادگاه تجدید نظر ارایه دادیم چون تو دادگاه های قبلی ما اصلا شخص فروشنده رو پیدا نمیکردیم نتونسته بودیم ادرسی از اون به دادگاه ارایه کنیم .قولنامه ۳۵ سال پیش ولایحه تاییدیه معامله و قولنامه مذکور از طرف شخص فروشنده به ما و...را تونستیم به دادگاه تجدیدنظر در جلسه رسیدگی ارایه کنیم.
این متن رو امروز در سامانه ثنا پروندم دیدم معنی این متن چیه ؟؟
دستور قضایی مبنی بر با توجه به وصول پرونده استنادی جهت اقدام به حضور ارسال می گردد. در تاربخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۵ صادر گردید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
پرونده از دادگاه بدوی به شعبه تجدیدنظر رسیده است .

سلام . حضورا پیگیر ماجرا شوید....

با سلام
حضوری پیگیری کنید

پرونده ای که بدان استناد شده جهت بررسی به دادگاه رسیده است

سلام پرونده ای که به آن استناد شده به شعبه رسیدگی کننده واصل شده است

باسلام و درود حضورا پیگیر ماجرا شوید.

سلام
پیشنهاد می گردد حضوری پیگیری نمایید.