چک برگشتی اشتباه زده شده توسط بانک باعث فسخ قرارداد پیش فروش خانه می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۵ #61406770

سلام وقت بخیر
من یک خانه پیش فروش خریدم چک چهارم با وجود موجودی به علت عدم تطابق امضا و تبانی کارمند بانک برگشت زده است در صورتی چک هلی قبلی با همان امضا وصول شده است و بنده کپی چک برگشتی با چک های قبلی را دارم با امضا لذا فروشنده دم از فسخ قرارداد میزند از طرفی بانک موظف هست برای مبالغ بالای ۵۰ تومن تاییدیه صادرکننده بدهد ولی این کار نکرده است بعد از شکایت از بازرسی بانک کارمند رییس شعبه اقرار کردند اشنباه از بانک بوده است؟
لطقا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اصل لزوم قراردادها چنانچه بتوانید با دلایلی مثل داشتن موجودی و پاس شدن چکهای قبلی و تصحیح اشتباه توسط بانک می توانید مانع از فسخ شوید.
موفق باشید