چطور میتوانم از حق خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۶۱ #61390851

سلام و خسته نباشید
همسر من در خواست نفقه کرده
درصورتیکه من بطور کامل از مواد غذایی ، دارویی ، مسکن و... در حد اعلا در اختیارش قرار دادم

در یکسال و نیم گذشته
۱-بدلیل ترک منزل بدون اجازه من در حدود ۴۰ روز بطور پراکنده ( به منزل مادرش رفته
و من و پسر ۶ ساله را ۴۰ روز تنها گذاشته و عدم حضور شبانه روزی در منزل )
۲- خروج از منزل در ساعات مختلف بدون اجازه و رضایت من به مقاصد نامعلوم و نامشخص
۳-سرکار رفتن بدون اجازه و رضایت من
۴-عدم نزدیکی و رابطه جنسی در حدود ۲ سال
من هم حدودا یکسال و نیم هست که پوشاک کمتری برای ایشون تهیه کردم
ولی به مناسبت های مختلف ( تولد ، اعیاد ) پول نقد یا کادو و لباس هدیه دادم

با سپاس

مشاوره حقوقی نفقه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
مطالبه نفقه از سوی زوجه مستلزم ارائه دلیل می باشد .لذا شما جهت دفاع ادله ارائه شده را بررسی کنید و دفاع متناسب را انجام دهید.

سلام و ارادت
اثبات این ادعا با زوجه است نه شما .

بااحترام
نیاز به بررسی دارد

درود برشما
ولا نفقه زن برعهده شوهر می باشد ثانیا به هرجایی نیاز به اجازه نیست سربازخانه نیست ۳- شما میتوانید مانع اشتغال زن بشوید ۴ میتوانید الزام به تمکین خاص ازدادگاه تقاضا کنید ولی ضمانت اجرایی زیادی ندارد

درود برشما
چند راه وجود دارد ایا اظهار نامه و یا دادخواستی انجام شده است یا خیر

سلام با ارائه فیش های واریزی و فاکتورهای خرید

با درود میتوانید دادخواست الزام به تمکین دهید.