جمله ی مذکور به چه معناست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۳ #61381255

سلام
من دادخواست استرداد جهیزیه دادم و اعسار از هزینه دادرسی دارم و هزینه دفتر خدمات قضایی رو پرداخت کردم
توی سامانه ابلاغیه اومد برام که وقت رسیدگی بیست روز دیگه‌ س
اما پایین ابلاغیه نوشته شده :
ضمنا"ظرف مهلت یک هفته پس از رویت ابلاغ مبلغ سی میلیون ریال بابت پرداخت خسارت احتمالی به دادگاه مراجعه نمایید.
این جمله به چه معناست؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی اگر قصد توقیف اموال را دارید باید اقدام به پرداخت خسارت احتمالی معادل مبلغ مزبور نمایید تا قرار توقیف اموال صادر شود

چون شما تقاضای تامین خواسته هم داده اید . خسارت احتمالی بابت تامین خواسته است نه جهیزیه

سلام. شوهر شما درخواست تامین خواسته داده. ومورد قبول دادگاه نیز قرار گرفته است.. فلسفش این هستش اگر شما محکوم شدید ایشان به راحتی بتواند هزینه دادرسی و حق الوکاله و دیگر خسارات وارده اسان از این مبلغ برداشت کند.. حتما مبلغ رو پرداخت کنید وگرنه دادخواستون تا زمان پرداختش متوقف میشه و با درخواست طرف مقابلتون دادگاه دادخواستتون رو رد میکنه