گرفتن سفته در زمان استخدام توسط کارفرما قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۴۸۹ #61380537

باسلام
برای استخدام دربانک ، کارگزنیی بانک گفته باید سفته امضا کنی، ۲۰ میلیون ،با ده میلیون وجه التزام،یک ضامن رسمی شاغل هم باید پشت سفته ها رو امضا کنه،
آیا گرفتن سفته قبل از استخدام توسط بانک قانونی میباشد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
محدودیتی جهت اخذ سفته وجود ندارد و کارفرما جهت ضمانت میتواند اقدام به اخذ سفته نماید

منع قانونی برای اینکار دیده نشده است

با سلام ووقت بخیر
اصولا این موارد براسا س ایین نامه داخلی می باشد که بانک ها یا شرکت ها میتوانند سفته ای را دال بر حسن انجام کار از کارمند خود دیافت کنند .

با سلام در این خصوص هیچ گونه منع قانونی وجود ندارد و این روابط صرفا بر مبنای توافق طرفین تنظیم می گردد که اصولا این موارد به کارگر توسط کارفرما تحمیل می گردد

بنده از ایین نامه های داخلی استخدامی هر بانک اطلاعی ندارم ولی هر بانکی میتواند برای اداره امور داخلی و استخدامی خاص خود اقدام به تدوین بخش نامه کند اگر در مقررات داخلی استخدامی این بانک الزام مستخدمین به دادن سفته است بنابراین چاره ای جز تبعیت از ان را ندارید به نظر بنده در بانک ها به سبب حساسیت های مالی عموما این اقدام معمول است منتها در صورتی که نسبت به این بخشنامه اعتراضی دارید میتوانید به دیوان عدالت اداری مراجعه و اعتراض خود را ثبت کنید