آیا خانمم میتونه بره شناسنامه المثنی درخواست کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۲ #61378528

سلام خسته نباشید. شناسنامه نوزاد دست من است هنوز جدا نشدیم آیا خانمم میتونه بره شناسنامه المثنی بگیره؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر مگر با حکم دادگاه

قانونگذار چنین مجوزی برای مادر نوزاد جهت دریافت شناسنامه المثنی نداده است.

خیر نمیتوانند شناسنامه المثنی دریافت نمایند مگر اینکه دلیلی به اداره ثبت احوال ارائه نمایند که شناسنامه مفقود شده است .

مادر تا زمانی که در قید زوجیت پدرصاحب شناسنامه ( فرد کمتر از ۱۸ سال ) باشد با ارائه شناسنامه خود .

سرپرست قانونی ( قیم ، امین ، وصی ) برای افراد صغیر و محجور با ارائه مدارک مستند که سمت او احراز شده باشد . می توانند اقدام کنند

اخذ اوراق هویتی مانند شناسنامه یک امر شخصی بوده و ارتباطی به روابط خانوادگی ندارد . سوالتان را واضح تر بفرمائید تا منظورتان مشخص شود .