اعتراض به نظر کارشناسی بنده توجه نشد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۸۸ #61352316

سلام خسته نباشید . بنده قطعه زمینی مورثی دارم که برادرم چند سال پیش علاوه بر حق خودش قسمت حق بنده راهم به شخصی فروخت ولی ملک طی این ۱۲ سال در تصرف بنده بوده و حتی پارسال پروانه ساخت ملک را هم گرفتم و استشهادیه ای نیز دارم که ۱۳ نفر از اهالی و خواهرهایم نیز این امر را تایید کرده اند و شورای روستا نیز شهادت و هویت شهود را تایید کرده . چند سال قبل نیز بنده درخواست تحریر ترکه دادم که قاضی قرار عدم اسماع صادر کرد . و شخص مال خر نیز از برادرم شکایت کرد چند سال قبل و درخواست استرداد وجه کرد که چون دلیلی بر عدم مالکیت برادرم نداشت درخواستش رد شد. امسال شخص مال خر اثبات مالکیت درخواست کرده علیه بنده و قاضی بدون هیچ توجه به مدارک بنده شخص مال خر را صاحب ملک مشخص کرده بنده برای قاضی تجدید نظر چه تجدید نظری بنویسم . حتی کارشناس هم هیچ یک از مدارک بنده را در کارشناسی قرار نداده و حتی اعتراض به نظر کارشناسی بنده توجه نشد و قاضی در حکم گفته که بنده اعتراض نداشتم .

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

با سلام و درود . شما قطعاحق تجدید نظر خواهی را خواهید داشت .

اگر سهم شما را هم فروخته باشد میتوانید به اتهام فروش و خرید مال غیر از هر دو نفر شکایت کنید. در پرونده حقوقی خود تقاضای تجدید نظر بدهید چون نباید برای سهم شما که آنرا به کسی نفروخته اید بر ضرر شما حکم صادر شود.تقاضای هیات کار شناسی بدهید. در نهایت چنانچه نتیجه‌ای در این خصوص نگیرید اگر ملک فقط متعلق به شما ۲ برادر بوده باشد و شرایط اخذ به شفعه را داشته باشد میتوانید به کمک یک وکیل در این خصوص هم اقدام کنید.

باسلام
حکم صادره را موردتجدیدنظرو پژوهش خواهی دهید .

سلام حق تجدید نظر خواهی دارید

بر اساس گفته های شما قاضی تخلف کرده و میتوانید علیه او شکایت کنید

بادرودوسلام حکم صادره را موردتجدیدنظرو پژوهش خواهی قراردهید.