گرفتن تضمین بابت قرارداد مشارکت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #61344670

سلام . اینجانب قصد شراکت با شخصی که مالک یک باب فروشگاه می باشد را دارم . سرمایه کامل از بنده و ملک از طرف ایشان . سود نیز به صورت مساوی تقسیم میگردد . شرایط اخذ تضمین یا ضرر و زیان باوجود حق مالکیت ایشان چگونه است؟ در صورت متضرر شدن چگونه جبران میگردد؟(سرمایه بنده کم شده ولی ملک به قوت خودش باقی است) و چه نوع قراردادی باید جاری گردد . ایا حتما ثبت شود؟ چه نوع تضمینی از ایشان باید گرفته شود ؟
باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی جهت تنظیم قرارداد مشارکت به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید .

سلام باید قرارداد مفصلی تنظیم شود . و نیاز به این دارد که شما همه شرایط را را اعلام منید تا قرارداد تنظیم شود .