آیا مهریه به زوجه ای که تمکین نمیکند، تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۶۳۵ #61341631

باسلام
من مدت دو سال است که ازدواج کردم و مدت یک سال است که خانومم به خانه پدرش رفته و سر دو ماه دادخواست تمکین دادم و به صورت چند بار بدون اجازه من و به هیچ دلیلی از خانه قهر کرده و هر بار مقداری پول با خود میبرده من به خانه پدرش رفته ام و آن را بر می گرداندم و تا حالا پنج بار رفتم دادگاه اما حاضر نشده.
میخواستم ببینم مهریه بهش تعلق میگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به لحاظ حقوقی زن چه خوب باشد و چه خراب مهریه به ایشان تعلق میگیرد

با سلام
زنی که بدون اجازه همسر جایی برود ناشزه محسوب می گردد. مهریه قرار دادی است که بین زوجین وجود دارد و نشوز باعث انحلال آن نمی شود.
زنی که ناشزه است نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد و نفقه جدای از مهریه است.

بله مهریه در هر صورت به ایشان تعلق می گیرد و موارد ی که گفتید در مهریه بی تاثیر است

پرداخت مهریه جز دیون است که توسط زوج باید در هر صورت پرداخت شود در صورت عدم تمکین زن حق نفقه ندارد وشما باید دادخواست الزام به تمکین بدهید

سلام
بله حتی اگر زن تمکین نکند مهریه را باید بپردازید

مهریه به زوجه ناشزه هم تعلق میگیرد.

عدم تمکین استحقاق زن نسبت به نفقه را زایل نمیکند.