آیا میتوانم با شکایت متراژ کسر شده از جانب فروشنده را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #61336660

سلام
دو سال پیش آپاتمان در منطقه ۱ متری ۷ میلیون پیش خرید کردم و‌ مبلغ را کامل تسویه کردم اما پس از مدتی نیاز به پول داشتم و دو چک ۵۰۰ میلیونی از سازنده گرفته و پشت قولنامه نوشتیم که ۱ میلیارد پول عودت داده شد اما امروز که موعد تحویل واحدها است سازنده ۹۱۰ متر را تحویل داده و ۱۴۰ متر از متراژ من را در ازای ۱ میلیارد پول آن زمان حساب کرده و نمیدهد در حالی که پشت قولنامه چیزی از کسر متراژ ننوشتیم و فقط گفته شد ۱ میلیارد پول عودت داده شد.
آیا با شکایت میتوانم ۱۴۰ متر واحدم را بگیرم و سپس ۱ میلیارد را پس دهم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .باید متن قرارداد و توافق بعدی شما مطالعه شود تا بتوان مشاوره دقیق ارائه نمود .

خیر سازنده فقط میتواند بابت طلب خود ملک شما را توقیف نماید

اگر شما حاضرید یک ملیارد را بدهید و ایشان با دادن یک ملیارد ۱۴۰ متر باقی مانده را می دهد پس دیگر دعوا سر چیست؟

علی ای حال اگر تنها پشت قولنامه نوشته شده است که ۱ میلیارد پول عودت داده شده،
این تنها دلالت می کند که ایشان این مقدار مبلغ را به شما قرض داده است و لی اگر دیگر شر ط و شروط دیگر در کنارش نیامده است نمی تواند به بهانه ی عدم دریافت آن مبلغ مقداری از آپارتمان را به شما تحویل ندهد
مگر اینکه ادعای تهاتر کرده باشد، زیرا اگر هم در حکم قرض باشد به محض درخواست قرض دهند شما باید پولشان را پس دهید والا ایشان حق تقاص ویا تهاتر را خواهد داشت
امیدوارم جواب سوالتان راگرفته باشید و الا می توانید مجدد نقاط ابهام را بپرسید
موفق باشید