اتهام ضرب و شتم به من زده شده، با تمام این دلایل محکم، متاسفانه دادیار محترم، مرا محکوم کرده است، بنظر شما تبرئه میشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #61329429

دادیار محترم بدون توجه به مدارک اینجانب، کیفرخواست صادر نموده است. همسرم با شهادت دروغ خواهر و مادر و برادرش و همراه برگه پزشکی قانونی، ادعا داشتند من ایشان و برادرشان را در بندرعباس کتک زده ام. در حالیکه من در آن روز و ساعت در محل خدمت حاضر بوده ام که این امر با نامه رسمی از فرمانده پایگاه هوایی نهم شکاری انتخاب شده اند و از لحظ رده کشوری، هم رده رئیس جمهور و وزیران میباشند، تایید شده است. همچنین هم شیفتی من در آن روز،رئیس شعبه،فرمانده گردان و فرمانده گروه نیز با دادن نامه رسمی، در محل کار بودن مرا تایید کرده اند. همچنین همسر بنده هیچ صورتجلسه ای از پلیس یا دژبانی یا قضایی پایگاه ندارد و برگه پزشکی قانونی را در مشهد گرفته اند. یک هفته بعد از این تاریخ نیز، جشن عروسیمان برگزار شد که نشان از کذب گفتار شاکی دارد. همچنین همسرم با اکانت جعلی از طریق تلگرام به خودش پیام داده و خودش را تهدید نموده است. در حالیکه ایشان اسکرین شات تلگرام را به عنوان پیامک در نظر گرفته و مرا محکوم نموده است. با تمام این دلایل محکم، متاسفانه دادیار محترم، مرا محکوم کرده است. پرونده به دادگاه کیفری رفته است. بنظر شما تبرعه میشوم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
مدارک خودرا به دادگاه محترم ارایه دهیدقطعابه درستی رسیدگی خواهدشد.