برای بررسی پرونده تصادف آیا باید تکلیف تمام مصدومین مشخص شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۸ #61328280

با سلام
حدود یک ماه پیش تصادفی کردم که خوشبختانه من دچار صدمه خاصی نشدم. بقیه مسافران که برای شکایت به دادسرا مراجعه کرده اند به آنها گفته اند که برای بررسی پرونده باید بنده هم به دادسرا بروم (چون اسم من در گزارش پلیس آمده) و رضایت و عدم شکایت داشتنم رو ثبت کنم.
آیا این لازمه و بدون رضایت دادن من پرونده بررسی نمیشه؟
از یه مسافر دیگه اطلاعات تماسی نداریم و ایشون برای شکایت مراجعه نکردن، آیا بدون مشخص شدن تکلیف این مسافر پرونده دو شاکی دیگه بررسی نمیشه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون دراثرتصادف چندین مصدوم هست طبیعتا تحقیقات پرونده شما طولانی تر خواهد بود

با سلام نیازی به اعلام رضایت این دو نفر برای ادامه فرآیند رسیدگی نیازی نیست.