میخوام رفع توقیف پلاک خودرو را انجام بدم چه مراحلی رو باید دنبال نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۵ #61313032

عرض سلام و ادب
دستور توقیف سیستمی پلاک یک خودرو سواری را تحویل پلیس راهوار دادم خریدار رضایت م را جلب کرده حالا میخوام رفع توقیف پلاک خودرو را انجام بدم چه مراحلی رو باید دنبال نمایم .
ممنون سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، به همان مرجع قضایی یا ثبتی که مراجعه کرده اید و دستور توقیف گرفته اید رفته و اعلام رضایت نمائید و دستور رفع توقیف بگیرید، برخی دادرسان اجرای احکام یا معاونین ثبت، رضایت رسمی شما را اگر از سوی طرف مقابل ارائه شود می پذیرند.

با سلام.در مرجعی که از طریق آن اقدام نموده اید در همان مرجع اعلام رضایت نمایید.

باسلام
متهم خود می تواند با ارائه رضایت محضری شما به واحد اجرای احکام تقاضای رفع اثر نماید

به مرجع توقیف ،اجراییات راهور مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف دهید

باسلام واحترام ازطریق پلیس راهور پیگیری نمایید

سلام با حضور متصرف و مدارک به پلیس راهور قسمت اجرائیات مراجعه و رضایت خودرا اعلام کنید ضمنا توقیف به این سبب فقط یکبار مقدور است و پس از رضایت امکان توقیف مجدد نیست

با سلام.
از همان مرجعی که تقاضای توقیف نمودید مراجعه کرده و نامه ای جهت رفع توقیفی دریافت نمایید( که اگر تهران هستید باید این نامه را به شهرک آزمایش ببرید و تحویل واحد اجرا بدهید)