همسرم آیا امکان گرفتن ۲دانگ منزل که به نام من هست را دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۰ #61299335

سلام.من و همسرم به مشکلات برخوردیم در زندگی.همسرم اوله زندگی خونه ایی که الان در اون مستقر هستیم رو ۲دانگشو به نام من زد.الان که به مشکل برخوردیم وکیلشون زنگ زدن و به من گفتن که باید ۲دانگه خونتو ببخشی وگرنه راه های دیگه ایی هست که ما بتونیم این ۲دانگو از شما بگیریم.ایا واقعا امکانش هست؟ من باید چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت مالکیت قطعی شما، کسی نمی تواند به اجبار مالکیت شما را سلب کند . اما چنانچه منظور شما از مشکل، طی کردن پروسه طلاق باشد و درخواست طلاق ازجانب شما باشد، عملا برای اینکه به خواسته خود برسید، ممکن است شما را مجبور به گذشتن از حق و حقوق خود کنند .

ضمن عرض سلام
چنانچه دودانگ خانه به شما واگذار شده باشد دیگر امکان بازپس گیری وجود ندارد.شما هم قرارنیست کاری بکنید درخانه خود نشسته اید زندگیتان را بکنید

حرف وکیل شوهرت را جدی نگیر . امکان گرفتن دودانگ شما نیست .

با سلام
امکان پس گرفتن دانگ وجود ندارد مگر اینکه ثابت شود به نام زدن آن بخش از ملک برای همسر، مشمول عقد هبه بوده که قابل استرداد است.