چگونه میتوان به جرم فرار از دین شوهر از مهریه اقدام کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷ #61295838

سلام خسته نباشید
من مهریمو که ۱۱۴ سکه عندالاستتاعه بوده اجرا گذاشتم نزدیک سه ماه پیش و درخواست استعلام و توقیف اموال همسرم رو دادم
همسرمم تا یکی دو هفته پیش ماشینش دستش بود الان معلوم نیست چکارش کرده
اینطور که معلومه توقیفش نکردن
و فکر میکنم فروختش
به خودش که میگم میگه از کجا نمیدونی قولنامه ای دستم بوده تا الان؟
در حالیکه من سند ماشینشو دیده بودم و به اسم خودش بود
من چطور باید برای فرار از دینش اقدام کنم؟
درضمن اون دفتردار اشنا ام سراغ داره و صد در صد براش سند جعلی درست کردن
ایا راهی هست که من بتونم ثابتش کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اگر دستور توقیف داشتید و استعلام و توقیف انجام شده باشد ایشان نمیتواند به هیچ عنوان مال را منتقل نماید . مدارکتان بایستی بررسی شود .

مخاطب عزیز
شما اگر حکم به محکومیت همسرتان بگیرید و بعدش ایشان اموال انتقال دهد مشمول فرار از دین میشود اما قبل از صدور حکم قطعی خیر.
شما فقط میتوانید درخواست توقیف اموال را بنمایید.