اشتباه کارمند بانک در انتقال پول را چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۳۸۱ #61281672

با سلام

من امروز یک برگ انتقال وجه سانتا از حساب خودم به حساب خودم در بانک دیگه پر کردم، و هنگام انتقال مشخصات حساب مقصد کارمند شعبه به من گفت که درست بود، من برگه رو که تحویل گرفتم نخوندم و آمدم، عصر دیدم پول به حسابم واریز نشده، و وقتی برگه رو نگاه کردم دیدم شماره حساب اشتباهه و بانک اشتباهی نوشته شده، و فقط اسم من رو درست نوشته.

الان باید چه کنم و اگه پول به حساب کس دیگه رفته باشه باید چه کرد؟

تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید فقط به صاحب حسا مقصد مراجعه نمایید و مطالبه وجه را بنمایید .

چنانچه بر اثر اهمال یا قصور بانک یا کارمندان آن به هرنحو ممکن خساراتی متوجه مشتریان گردد، بانک مسئول جبران خسارات وارده به مشتری خواهد بود و قصور کارمند رافع مسئولیت بانک نیست

فرم ساتنا توسط شما پر می شود و مندرجات با امضا شما تایید می شود. در واقع کارمند بانک اشتباه شما را تذکر نداده به درخواست کتبی شما عمل کرده قانونا مسئولیتی ندارد.
از بانک بخواهید با حساب مقصد تماس گرفته شود و درخواست استرداد کنند در صورت خودداری حساب مقصد باید علیه او دعوی مطالبه مطرح کنید

..... طبق مواد ۳۰۱ ،۳۰۲ و ۳۰۳ قانون مدنی، چنانچه سهوا وجهی به حساب کسی واریز شود، دریافت کننده مکلف به تسلیم آن و پرداخت‌کننده صرفا مجاز به مطالبه و استرداد آن است‌

وجه به حساب شخص دیگری واریز شده و مسبب اشتباه اعلام شماره حساب از طرف شما و عدم دقت متصدی بانک بوده باید بانک مشخصات صاحب حساب را به شما ارایه کند چنانچه با تماس موضوع حل نشد باید علیه صاحب حساب اقامه دعوا کنید. چون