چطور از وی شکایت نماییم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۹۳ #61265491

باسلام وعرض ادب، خواهر من دریک وام ۲۰میلیونی شرکت کرده و حالا برنده شده(تمام اقساط راهم مرتب پرداخت کرده اند)و حالا اون شخصی که متصدی هستند پول را به حساب ما واریز نمیکنند و پول ما را بالا کشیده اند و جواب تلفن ما را هم نمیدهند،حالا باید چه کنیم؟؟خواهشا ما را راهنمایی کنید،ما هم متقابلا دعاگوی شما عزیزان هستیم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به عنوان کلاهبرداری قابل تعقیب می باشند.

درود
می توانند به طرفیت ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهند.

شکایت کلاهبرداری نمایید

با سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید
با بررسی شرایط و محرز شدن کلاهبرداری میتوانید طرح شکایت نمایید

سلام تحت عنوان کلاهبرداری امکان شکایت کیفری وجود دارد

با سلام و احترام

از نظر کیفری می تواند از موارد کلاهبرداری تلقی گردد.

موضوع هم از طریق کیفری و هم حقوقی قابل پیگیریست،میتوانید برای کلاهبرداری شکایت کیفری مطرح کنید یا با ارائه مستندات برای مطالبه و استرداد وجوه طرح دعوی کنید با ارائه دادخواست