اگه قرار به رسیدگی باشه میشه به ماده ۱۰۳ ق.آ.د.م استناد بشه و قرار رسیدگی توامان صادر بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۲۵ #61248894

ممنون میشم در خصوص یه مورد حقوقی بنده رو راهنمایی کنین

یه پرونده حقوقی تحت عنوان صدور حکم ورشکستگی برا شرکت در جریان هستش که قبلا این شرکت توسال ۹۹ منحل شده و خواهان اومده شرکای شرکت رو خوانده قرارداده و برا همین شرکت منحل شده پرونده مدیر تصفیه در جریان هستش،

الان سوالم اینه تو این پرونده صدور حکم ورشکستگی بعنوان ایراد در جلسه اول دادرسی میشه ایرادات عدم توجه دعوا و عدم ترتب آثار قانونی به استناد بندهای ۴ و ۷ ماده ۸۴ ق.آ.د.م مطرح بشه؟ عدم توجه دعوا بخاطر اینکه شرکا خوانده نباید طرف قرار میگرفت و عدم ترتب آثار قانونی بخاطر اینکه تحصیل ماحصل هستش چونکه اگه هدف از گرفتن حکم ورشکستگی انحلال و توقف شرکت باشه که شرکت قبلا منحل شده؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
پرسش شما دارای ابهام میباشد.

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

ایراد عدم توجه دعوا قابل طرح است زیرا باید به طرفیت مدیر تصفیه مطرح میشد
لیکن در خصوص طرح ایراد ترتب قانونی خیر
زیرا شرکت های منحله تا زمان ختم تصفیه و تا وقتی که دارایی شرکت تقسیم نشده،دارای شخصیت حقوقی هستند امکان طرح ورشکستگی وجود دارد.
حکم ورشکستگی دارای آثار خاصی است که انحلال ان آثار را ندارد.

سلام، در صورتی که امور ورشکستگی شرکت در حال انجام باشد، و مدیر تصفیه مشخصرشده باشد، دعوا باید به طرفیت مدیر تصفیه اقامه شود. اما به نظر مورد استناد به بند ۷ صحیح نیست.

ایراد عدم توجه دعوی با عنایت به استقلال شخص حقوقی از شرکا به نظر موجه می رسد. اما ایراد عدم ترتب اثر قانونی به نظر درست نمی رسد. زیرا آثار صدور حکم ورشکستگی به انحلال شرکت منحصر نمی باشد.

باسلام

موضوع مبهم است وی در هرصورت دادخواست هم ایراد دارد