مطالبه سفته از طریق شورای حل اختلاف چقدر طول میکشد‌؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۴۳۴ #61206574

اگر من بخوام تامین خواستم ۴۰ میلیون سفته را بدم علیه ضامن صادر کننده ( ۲ تا دادخواست ۲۰ تومنی در شورا )
خسارت احتمالی هر ۲۰ میلیون چقدر میشه؟
چون قبلا واخواست هم ندادم.
شورا ظرف چند روز تامین خواسته را بررسی میکند؟
اگر در دادخواست شرح بدم که تامین خواسته بدون ابلاغ به ضامن باشه برای جلوگیری از نقل و انتقال قاضی توجهی میکنه؟

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میزان خسارت احتمالی با شعبه است بین ۵ تا ۱۰ درصد اصل خواسته است

۱_میزان خسارت احتمالی به تشخیص مرجع رسیدگی کننده است. زمانی که خواسته، مطالبه ی وجه نقد بوده و دادخواست صحیحا مطرح شده و دلایل و مدارک نیز قوی باشد، معمولا بین ۱۰ الی ۱۵ درصد مبلغ خواسته تعیین می شود اما در مواقعی هم می تواند بسیار بیش از این درصد ذکر شده باشد ( حتی تا صد در صد مبلغ خواسته). مثلا وقتی که مستندات و دلایل خواهان ضعیف باشد.
۲_ قرار تامین خواسته در روز درخواست صادر میشود.
۳_ قرار تامین خواسته فوری ابلاغ و سپس اجرا می شود. اما در مواردی که ابلاغ فوری قرار ممکن نباشد و تاخیر در اجرای قرار موجب تضییع یا تفریط خواسته شود، به درخواست خواهان ابتدا قرار تامین خواسته اجرا می‌شود و سپس ابلاغ صورت می‌گیرد

تامین خواسته کمتر از یک هفته

با سلام
حداقل ۵ درصد میشه. همان روز ارجاع قرار صادر میشه.
قبول درخواست با شورا است

سلام
حداکثر خسارت احتمالی ۲۰ درصد می باشد و در صورت پیگیری شما شورا ممکن است شورا همان روز اقدام به صدور قرار نماید و اجرای قبل از ابلاغ قرار نیز تقاضای قانونی می باشد و اصولا پذیرفته می شود

حداقل ۵ درصد است و در روز ارجاع قرار صادر میشود

حداقل ۵ درصد.
همان روز ارجاع این قرار را صادر میکند.
قبول این درخواست با شعبه شورا است