آیا زوجه با توجه به مدارک بیمارستان و خودکشی هایی که داشته می تواند کراهت و عسر و حرج خود رابرای درخواست طلاق ثابت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۷۰ #61194239

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
آیا خودکشی که از طریق مدارک بیمارستان و یا شواهد اثبات شود و یا مشکلات روحی روانی که خودکشی ریشه در آن دارد میتواند عسر و حرج حساب شود با توجه به اینکه خودکشی بارها تکرار و ناموفق بوده و برخی اوقات به بیمارستان کشیده شده و باعث اثبات کراهت شدید میشود و یا فرار از خانه و شهر به مدت دو الی سه روز و بی خبری خانواده و پیگیری و ردیابی از طریق کلانتری و اینکه در صورت اثبات حکم طلاق بلافاصله صادر میشود یا مدت زمان خاصی دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

امکان استناد به مورد موجود دارد و تشخیص ارزیابی ان با مقام قضایی است

باتوجه به توضیحات شما طلاق انجام می شود . زمان رسیدگی طلاق حدود ۸ماه هست

با درود فراوان
خیر

سلام و درود
میتوانید از زوج طلاق خلع و مبارات دهید
یاباید ثابت کنید که مورد اذیت زوج قرار گرفتید دست به خودکشی زدید

با سلام حتما مراجعه حضوری به یک وکیل داشته باشید

سلام . الزاما خیر . شما باید ثابت کنید که انجام این اقدامات ناشی از آزار و اذیت زوج باشد . ضمن این که اگر کراهت از ناحیه شما باشد ، برای طلاق باید یک مالی به زوج ببخشید که بر اساس نظر اوست و حتی می تواند بیشتر از مهریه هم باشد .