آیا یک چک را می توان از دو نفر وصول کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۸ #61188486

با سلام- بنده یک چک صادر کردم که برگشت خورد و دادگاه حکم به اعسار داده است و الان شاکی رفته از کسی که پشت چک امضاء کرده شکایت کرده است و حساب های ایشان را مسدود کرده
راه حلی برای رهایی حساب های ضامن هست؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چه کسی سند تجاری است و صادر کننده و ضامن های آن مسئولیت تضامنی دارند نسبت به دارنده با حسن نیت

سلام وقت بخیر
بله هم صادرکننده چک و هم ضامن ، دارای مسئولیت میباشند.

بله ضامن و صادر کننده هر دو‌نفر مسول می باشند

صادرکننده و ظهرنویس مسئولیت تضامنی خواهند داشت

با سلام ،ضامن هم با صادر کننده چک در پرداخت آن متضامنا مسئولیت خواهد داشت . در صورتی که ضامن چک توان مالی برای پرداخت آن ندارد می تواند دادخواست اعسار طرح نماید در صورت موافقت دادگاه ،تقسیط خواهد شد

با درود بله ضامن نیز با صادر کننده مسؤلیت تضامنی دارد.

بله می توان از ضامن نیز مطالبه کرد.اگر ضامن در شرایط اعسار است دادخواست دهد با پذیرش اعسار،تقسیط میشود.