ایا میتوان دیه اش را از بیت المال بگیره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۶ #61175692

با سلام ودرود
برادر من چندی پیش ماشین بهش میزنه وفرار میکنه بطوری که ماشین معلوم نبوده چه شخصی بوده ...چند ساعتی کنار اتوبان افتاده بوده تا اینکه شخص دیگری متوجه حضور مصدوم میشه وبا۱۱۵تماس میگیره وبرادرم را به بیمارستان منتقل میکنند که از سه ناحیه لگن مچ پا وسر اسیب دیدگی شدید پیدا میکند..
سوال اینه با توجه اینکه شخص خاطی مشخص نیست ایا میتوان دیه اش را از بیت المال بگیر چگونه چه دادخواستی علیه چه کسی باید بدهد؟؟؟؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،شما شکوائیه خود را علیه شخص محهول الهویه مطرح نمایید در صورت عدم شناسایی امکان گرفتن دیه مقرر پس ازنظر قاضی از صندوق بیت المال وجود دارد.

باسلام.بله قابل وصول است

باسلام. بله، درفرض سوال شمامطالبه دیه ازبیت المال وجوددارد.

با سلام بله می توان دیه را از بیت المال مطالبه نمود

در صورتی که عابر باشدبرطبق ماده ۲۵۵ عمل می‌کنند گزارش تهیه می‌کنند و به دادگاه می‌فرستند و دادگاه بر طبق آن حکم صادر می‌کند ولی در صورتی که دادسرا خودش معرفی کند و مدارک کافی باشد بیمه خسارت مرکزی را پرداخت می‌کند و در اینجا صندوق بیت‌المال چیزی پرداخت نمی‌کند.

باسلام بله دراین صورت دیه از بیت المال پرداخت میشه البته تحقیقات درخصوص ضارب انجام میشه اگرپیدانشه بعداز بیت المال پرداخت میشه....دادخواست نه شکایت کیفری بایدانجام بشه

بله از بیت المال مطالبه کنید و مبلغ دیه را قاضی دادگاه مشخص می‌کند.