چه وقت زمان می‌برد تا این حکم قطعی به بنده ابلاغ شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۲ #61149833

باسلام
من درخواست ازدواج مجدد دادم و حکم ازدواج مجدد به نفع بنده میباشد ولی هنوز قطعی نشده بیست روز مهلت تجدیدنظر داده شده از تاریخ ۱۵ برج پیش ابلاغیه آمده ولی همسر بنده هیچگونه درخواست تجدیدنظر نداده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شعبه مراجعه و درصورت گذشت ۲۰ روز ازتاریخ ابلاغ به همسرتون حکم قطعی خواهد شد.

با گذشت مهلت تجدید نظر رای قطعی خواهد شد

درصورت عدم اعتراض همسر محترمه شما در ۵ ماه بعد حکم شما قطعی می شود

با سلام از تاریخ ابلاغ به وی مدت حساب میشود.

با سلام
چناچه در مهلت تجدید نظر خواهی از جانب همسر شما اعتراضی صورت نپذیرد ، رای قطعی خواهد شد .

با سلام
مهلت تجدید نظر ایشان ۲۲روز از تاریخ ابلاغ است بنابراین باید صبر نمایید اگر تجدید نظر خواهی کنند به شما از طریق پیامک اطلاع رسانی میشود.

با درود سوال تکراری است.
لیکن پس از قطعیت میتوانید اقدام نمایید اگر رای حضوری باشد ۲۰روز (۲۲روز)مهلت اعتراض دارد اگر سپری شده پیگیری نمایید