آیا زمینی که به نام من صلح عمری با حق فسخ شده باشد قابل وقف توسط وصیت کننده می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۴ #61135378

باسلام تک فرزند هستم،پدرم۸۴ ساله هستن،مادر فوت کردن،پدر بعد از فوت مادر دچار آلزایمر و افسردگی شدن،یکی از زمینها به طور عمری با شرایط فسخ مادام العمر تو سند دفترچه ای بنام من خورده و منم خانه ساختم روی این زمین،رابطمون هم خوبه با پدر(کلا پیش خودم زندگی میکنن)متاسفانه اطرافیان از بیماری ایشان سواستفاده کرده و میگن که اموالت رو وقف کن،دو تاسوال:۱-آیا خانه ای که ساختم(سند محضری بنام من هست به صورت صلح عمری با اختیار فسخ مادام العمر با پدر) میتوانند وقف کنند؟ ۲-اگر اطرافیان از کهولت سن پدر و بیماریشان سواستفاده کرده و خدای نکرده به صورت پنهان وصیت نامه ای از پدرم بگیرند و بعد از فوت رو شود چه باید کرد؟شایان ذکر است پدر برای درمان بیماری اقدام نمیکنند و هیچگونه اقدامی برای راحت شدن خیال ما نمیکنند .

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام البته که اعیانی و خانه ساخته شده جزو اموال شخصی خودتان است و فقط زمین صلح عمری بوده است. در این صلح عمری با توجه به اینکه احتمالا پدر مالکیت ملک را تا زمان حیات و پایان عمر برای خود حفظ کرده تا قبل از فوت میتواند در مورد مال مورد صلح متعلق به خود( زمین) تصمیم دیگری از جمله وقف بگیرد. وصیت هم تا میزان ثلث دارایی از اختیارات هر مالکی از جمله پدر شما است. بهتر است تا زمانی که رابطه شما با پدر خوب است و اوضاع جسمی ایشان وخیم تر نشده تصمیم مناسبی برای حفظ حقوق خود بنمایید.