تصادف در مورد کروکی و اعتراض بعد از آن نتیجه ای خواهد داشت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰,۱۸۷ #61122

با سلام
10روز پیش تصادف کردم من را 100درصد مقصر کردند حالا که کروکی را نگاه کردم فهمیدم که کلا دروغ گفته حالا به بیمه اعتراض کردم که بیمه پول خسارت ان را ندهد اگر او اعتراضی نکند 50,50میشود یانه

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در تصادفات اگر جرحی باشد خودورها به پارکینگ منتقل می شود لیکن اگر خسارتی باشد افسر کاردان می تواند کروکی کشیده و مقصر و درصد تقصیر مشخص می شود؛
در هر دو صورت اگر به نظریه کروکی ترسیمی توسط افسر کاردان اعتراض داشته باشید طبق لایحه اعلام نمائید و حق الزحمه هیئت ۳ نفره را تادیه نمائید تا نسبت به ترسیم کروکی جدید اقدام گردد

باسلام
شما میتوانیدبادردست داشتن کلیه اطلاعات مرتبط با تصادف، خصوصا برگه کروکی، به دادگاه مراجعه و طرح شکایت نمایید.قاضی مسئول پرونده با توجه به گزارشات موجود در پرونده، درخواست بازنگری کروکی موجود توسط یک تیم کارشناسی منخصص را صادر و رای نهایی را با استناد به نتایج حاصل از این بازبینی صادر می نماید.درصورتی که در رای نهایی هردوطرف بطور یکسان مقصر تشخیص داده شوند هرطرف ۵۰ درصداز خسارت طرف دیگررا متقبل می شود.

پیشنهاد میشود قبل از اعتراض به کروکی ، مورد تصادف را با یکی از افسران راهور در جریان بذارید و در صورت اطمینان از عدم تقصیر خود به کروکی تصادف اعتراض کنید

سلام
در صورت اعتراض به کروکی با پرداخت هزینه هیئت کارشناسی ، نظریه جدید صادر خواهد شد لذا در صورتی که مطمئن هستید مقصر در حادثه نبوده اید اقدام کنید که متحمل هزینه نشوید.

با اعتراض شما موضوع دو باره توسط کارشناسان بررسی می شود

با سلام :
اگر به کروکی اعتراضی دارید .
اعتراض خود را شورا حل اختلاف مطرح نمایید و در خواست کارشناس سه نفره نمایید که کروکی برسی و مقصر مشخص گردد .

کاربر گرامی در زمان حادثه و تصادف کروکی تنظیم خواهد شد و میزان تقصیر شما را افسر راهنمایی رانندگی و کارشناس بیمه تعیین خواهند کرد لذا دیگر اعتراض شما وارد نخواهد بود.