برادر من از اول تو بازداشتگاه بود به خاطر حکم جلب الان چطوری میتونه از خودش دفاع کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۳ #61112164

برادر من طلاق گرفته برای دیدن بچه هاش به کلانتری رفته و همسر سابق ازدواج کرده
اون خانم همراه همسرش اومده بودن و مانع از دیدن بچه ها شد چون حکم جلب نفقه رو اورده بود و برادر من رو بازداشت کرده بودن و همسر اون خانم باعث بهم ریختگی نظم کلانتری شد و ازش تعهد گرفتن بعد از ۳ ماه ابلاغیه اومده که از برادر من شکایت کردن به دلیل ضرب و جرح که اصلا برادر من از اول تو بازداشتگاه بود به خاطر حکم جلب الان چطوری میتونه از خودش دفاع کنه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دفاعیات خود به صورتجلسه جلب و آزادی استناد کنید.
خلف ادعای ایشان ثابت میگردد.

سلام
شاکی باید ادعای خود را به با اادله محکمه پسند به اثبات رساند شما نیز می توانید در راستای اثبات ادعای عدم بروز درگیری به دوربین مدار بسته استناد نمایید

سلام
در ابتدا اینکه ادعای ضرب و جرح نیاز به اثبات از طرف شاکی دارد.
در ثانی برادر شما میتواند از طریق صورتجلسه کلانتری از خود دفاع نماید.

چنانچه مدعی ضرب و جرح در تاریخی باشند که به کلانتری مراجعه کرده بودند میتوان با صورتجلسه کلانتری و بازبینی دوربین های آنجا ادعای عدم ضرب و جرح را به اثبات رساند .